Yoga-studio

Форма входа

Меню сайта

Главная страница
О студии
Направления
Система оплаты
Расписание
Инструкторы
Каталог статей
Литература
Музыка
Фотоальбом
Аюрведа
Медитации ОШО
Гостевая книга

Календарь

«  Июль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Наш адрес

г. Житомир
ул. Адмирала Щасного 7
т.моб.: +38 093 093 72 85
E-mail: Yoga-Studio@rambler.ru
 

Друзья сайта

Статистика



Rambler's Top100
Locations of visitors to this page
Погода Житомир - WebMeteo.ru

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2009 » Июль » 15 » "Мистецтво життя. Частина 1"
15:46
"Мистецтво життя. Частина 1"

Курси

"Мистецтво життя-1" 6 днів. ("Мистецтво життя. Частина 1", "Базовый")

Основний курс. Це програма, яка дозволяє усвідомити зв'язок між подихом та емоціями. Якість нашого життя залежить від стану нашого розуму. Зазвичай емоції керують нами й такий стан речей вважається неминучим.

Основний курс. Це програма, яка дозволяє усвідомити зв'язок між подихом та емоціями. Якість нашого життя залежить від стану нашого розуму. Зазвичай емоції керують нами й такий стан речей вважається неминучим. Насправді, у нас є вибір: природа заклала в людину на диво прості й ефективні механізми керування своїм душевним станом. Дихання – ось ключ, який ми можемо використати у будь-яку хвилину. Змінюється дихання, змінюються почуття, думки, змінюється оточення й саме наше тіло дивно оновлюється.

Базовий курс створений, щоби нагадати людині те, що вона давно знає, і допомогти їй свідомо використовувати те, що вона має. Практичні знання про розум, навички керування емоціями, ефективний спосіб усунення негативних емоцій, напругу й стрес повсякденності - це те, чому ви навчитеся на курсі "Мистецтво життя -1".

Дихання як інструмент розвитку особистості й спосіб збільшення життєвої сили. Так само, як ми формуємо інші навички - вести машину, плавати, їздити на велосипеді - ми вчимося керувати своїм власним розумом. Курс – це 6 занять за 6 днів у не робочий час. Загальна тривалість курсу 24 години. Наприклад, якщо курс починається у п'ятницю й закінчується в середу, то розклад занять буде таким: у п'ятницю, понеділок, вівторок, середу заняття тривають 3 години, у суботу й неділю -  по 6 годин. Або, якщо початок курсу у вівторок, то вівторок, середа, четвер, п'ятниця по 3 години й субота й неділя по 6 годин.

Про початок і точний час кожного курсу ви довідаєтеся при попередній реєстрації.

Дресс-Код: на курсі вам потрібна зручний, вільний (може бути спортивний) одяг. Що взяти із собою, крім оплати: килимок для занять, питну воду 1,5 л, у вихідні - легкий обід. У перший день знадобиться ручка (щоби писати:).Протягом 6-ти днів курсу приготуйтеся не вживати наркотики, алкоголь, не їсти м'ясо.


"Мистецтво життя-1" 3 дні. ("Мистецтво життя. Частина 1", "V.I.P.")

Основний курс. Це програма, яка дозволяє усвідомити зв'язок між подихом та емоціями. Якість нашого життя залежить від стану нашого розуму. Зазвичай емоції керують нами й такий стан речей вважається неминучим.

"Мистецтво життя-2" ("Мистецтво життя. Частина 2", "Подовженний")

Один-два рази на рік провести кілька днів у тиші, наодинці із собою, забувши на певний час про навколишній світ - сьогодні це розкіш не тільки для більшості мешканців мегаполісів.

"Шрі Шрі Йога" - 6 днів поглибленної хатха-йоги.

6 днів незабутнього поєднання динамічних асан та глибокого відпочинку. Унікальна послідовність асан, пранаями, медитації запрошують у захоплюючу подорож до себе.  

Курс ART EXEL (Дитячий)

ART-EXCEL або "Мистецтво Досконалості" - курс для дітей і підлітків з 8 до 14 років.

Курс "YES" (Молодіжний)

Молодіжний курс (від 14 до 17 років) дає можливість підліткам розібратися в найважливіших питаннях свого віку.

Курс DSN (Лідерський)

Вам казали коли-небудь "подивися на себе з боку"?

Курс APEX (Королівські секрети управління)

«Мистецтво Життя»  представляє в Україні курс «Королівські секрети управління» — програму International Association for Human Values, некомерційної освітньої й гуманітарної організації. Це корпоративний курс, розроблений командою міжнародних експертів у сферах бізнес управління, медицини, права, освіти й особистісного розвитку.

 

Количество участников ограничено

Стоимость: 350грн.

 

Предоплата является гарантией попадания в число участников семинара

Место проведения: ул. Шевченко 83, «Yoga-studio»

Тел.41-10-45

© 2006—2009 ТОВ «Мистецтво життя»

office@artofliving.com.ua

+38 044 202-68-09

+38 050 310-68-09
Просмотров: 1049 | Добавил: Elena